DØK-dimittend arrangement


DØK-Relationer skaber forandring
Du inviteres hermed til:
DØK-dimittend arrangement 
19. maj kl. 19.30
Howitzvej 60, 6 sal. (Indgang i gavlen af bygningen)


Program:

  1. Oplæg ved Jan Pries-Heje (DØK ’84)
  2. Efterfulgt af en ”Brown Paper” kortlægning af vores relationer som DØK’ere, faciliteret af Niels Bjørn-Andersen og Karin Lomborg Berg (DØK ’85)
  3. Socialt samvær
Relationer skaber forandring. Det er de mennesker, man kender, og de, man lytter til, der gør en forskel. En af de nyeste trends inden for organisations- og ledelsesteori er at arbejde meget mere systematisk med relationer for at opnå forandring, og for at gøre forandring robust. Det vil Jan Pries-Heje (DØK ’84) først give et indlæg om, hvor han fokuserer på relationers betydning, dels i form af social kapital, dels i form af relationel koordinering. Indlægget er baseret på et kapitel fra bogen ”Robust Organisationsforandring”, som Jan var med til at redigere i efteråret.

Dernæst vil Karin Lomborg Berg og Niels Bjørn-Andersen facilitere en ”Brown Paper” kortlægning af de relationer vi har som DØK’ere til andre DØK’ere. Formålet er at du får mere fokus på betydningen af relationer, og du får bedre overblik over hvilke relationer, du har til andre, der har læst på det samme studie som du selv.

Efter denne mere formelle del, vil vi gå over til det sociale. Vi vil (gen-)se DØK filmen fra 1992, og alle der har billeder opfordres til at bringe dem med på en USB. Mens vi kigger og sludrer, vil vi få et glas eller to og skåle for DØK.

Bemærk venligst, at dette arrangement finder sted i forlængelse af CBS alumne arrangement den 19/5 fra 15.30 – 21.00 på Solbjerg Plads. Vi opfordrer alle til at melde sig og deltage i dette arrangement, det sker her: http://100.cbs.dk/activities/alumni-day/

Når denne store CBS alumne fest ebber ud, så vil vi altså i bedste DØK stil fortsætte for os selv på Howitzvej fra kl 19.30. Du kan selvfølgelig deltage i DØK arrangementet uden at deltage i CBS festen. Tilmelding til dette specielle DØK arrangement til alumne2017@hotmail.com
 
Vi glæder os til at se mange DØK’ere
Karin Lomborg Berg, Jan Pries-Heje og Niels Bjørn-Andersen
Fredag, 19. maj 2017 - 19:30